Voorstelling “Dag Sinterklaasje (hallo Kerstman)” zaterdag 7 december 2019

Op zaterdag 7 december 2019 zal er in Hotel van der Valk Tiel een bijzondere gebeurtenis plaatsvinden. 

Sinterklaas en de Kerstman zijn al heel lang goed bevriend en hebben daarom besloten op voor één keer een geweldig feest te organiseren bij Hotel van der Valk Tiel. Sinterklaas blijft voor deze bijzondere gelegenheid wat langer in het land. Er zullen zelfs niet één, maar twee voorstellingen gegeven worden. Voorstellingen zullen plaatsvinden op 13.00 uur en 15.00 uur en tijd van aanvang staat vermeld op de combi-kaarten.

Er zal onder andere een optreden zijn door Theater Fantast. De presentatie wordt verzorgt door Cees van der Meer. Uiteraard ontbreken Sinterklaas en de Kerstman niet!

Kaarten zijn vanaf 18 oktober in de voorverkoop beschikbaar. Deze zijn te koop in de binnenstad bij: 

  • Kookwinkel Oostendorp, Waterstraat 100-104 Tiel
  • HEMA,  Markt 3A Tiel
  • Intertoys, Voorstad 8 Tiel

De kaarten kosten 7 euro voor zowel kinderen als volwassenen. Extra leuk!! Deze kaarten zijn combi-kaarten en geven toegang tot de voorstelling “Dag Sinterklaasje (Hallo Kerstman)” op zaterdag 7 december 2019 bij Hotel van der Valk in Tiel en de Grote Sinterklaasvoorstelling in Schouwburg Agnietenhof op zondag 1 december 2019.  OP = OP dus wees er snel bij! 

Geef een reactie